Norsk tradisjonsdrikke som reiselivsprodukt

Norsk tradisjonsdrikke som reiselivsprodukt til Gardermoakademiet!

Høsten 2025 setter Fagskolen Viken opp studiet «norsk tradisjonsdrikke som reiselivsprodukt» på Gardermoakademiet. Studiet er på deltid, nettbasert med samlinger over 1 år og gir 30 studiepoeng.

Reiselivsnæringen står overfor en spennende fremtid der lokale opplevelser og mat- og drikketradisjoner blir stadig viktigere for å skape attraksjoner som trekker besøkende fra hele verden. Studiet Norsk tradisjonsdrikke som reiselivsprodukt tilbyr en unik mulighet for deg til å fordype deg i disse tradisjonene og lære hvordan de kan implementeres som en del av helhetlige reiselivsopplevelser. 

Hvorfor velge dette studiet?

Praktisk orientert opplæring: Vekt på erfaringsutveksling og delingskultur som er sentral i bransjen.
Innovativ produktutvikling: Lær om dyrking av råvarer, kvalitetskontroll, merkevarebygging og hvordan du kan skape minneverdige gjesteopplevelser.
Kulturell forståelse: Forstå hvordan natur, kultur og tradisjoner spiller inn i drikkeproduksjonen og gjestenes opplevelser.
Bærekraft og lokal verdiskapning: Få verktøyene du trenger for å utvikle konkurransedyktige og autentiske produkter som tiltrekker både norske og internasjonale reisende.