
Norsk tradisjonsdrikke som reiselivsprodukt til Gardermoakademiet!
Høsten 2025 setter Fagskolen Viken opp studiet «norsk tradisjonsdrikke som reiselivsprodukt» på Gardermoakademiet. Studiet er på deltid, nettbasert med samlinger over 1 år og gir 30 studiepoeng.
Reiselivsnæringen står overfor en spennende fremtid der lokale opplevelser og mat- og drikketradisjoner blir stadig viktigere for å skape attraksjoner som trekker besøkende fra hele verden. Studiet Norsk tradisjonsdrikke som reiselivsprodukt tilbyr en unik mulighet for deg til å fordype deg i disse tradisjonene og lære hvordan de kan implementeres som en del av helhetlige reiselivsopplevelser.
Hvorfor velge dette studiet?
Praktisk orientert opplæring: Vekt på erfaringsutveksling og delingskultur som er sentral i bransjen.
Innovativ produktutvikling: Lær om dyrking av råvarer, kvalitetskontroll, merkevarebygging og hvordan du kan skape minneverdige gjesteopplevelser.
Kulturell forståelse: Forstå hvordan natur, kultur og tradisjoner spiller inn i drikkeproduksjonen og gjestenes opplevelser.
Bærekraft og lokal verdiskapning: Få verktøyene du trenger for å utvikle konkurransedyktige og autentiske produkter som tiltrekker både norske og internasjonale reisende.